søndag 30. mai 2010

Late dagar på ratassen

...eller terrassen som eg etterkvart lærte at det heitte. Ei nydeleg helg går mot slutten, og går over i ei, forhåpentlegvis, nydeleg veke. Me har ikkje gjort stort, ein liten tur til hagesenter, to planlagte turar til Fløyen (gjennomført 0) og masse ungar i leik på terrassen. 2 grillingar her me fått med oss, og litt planting i det vetle av potter og kar som ikkje er flytta til Sogn.Å kalle dagane late er ei sanning med modifikasjonar. Frå foreldra til borna i byggefeltet tykkjer det er akseptabelt å sleppe småtrolla ut og til leggetid og vel så det, så er det bånn gass. Ungar spring inn og ut heile dagen lang, og det er først no eg har vore i ro i meir enn 10 minuttar samanhengande.Veldig kjekt, men og til tider litt slitsomt. Eg saknar litt å kunne ha litt familietid i helgene, men om me skal få det til må me nok reise vekk :-) Vetla kosar seg sjølvsagt med alt besøket, men me veit frå i fjor då me hadde terrasseferie medan resten av feltet var bortreist at ho kosar seg med familietid og. Det er ein ting eg gledar meg til når me skal flytte. Ein annan ting eg gler meg til er kjøkkenhagen.Eg drøymer meg vekk i drivhus, kompostløysningar og deilege "heimelage" grønnsaker, noko som gjer seg utslag i den typen spontanplanting som me foretok oss i dag. Sjølv om me burde la vere sidan me då får meir å flytte på. Eg klør i fingrane!!!
Veka som kjem har me ingen spesielle planar for. Me får takstmann på besøk, og etterkvart og kanskje fotograf, så litt shinings må til. No er det lite å rydde i sidan me har pakka ned det meste me ikkje treng til dagen, men det må no gjerast. Vindusvask er ein annan ting som må gjerast - dessverre. Maling og vindusvask hamnar litt på same nivå på moro-skalaen, dvs på nedste hylle...


Eg har solcellelampar frå Ikea på prøve i Kaprifolen. Det gir ikkje akkurat mykje lys, men det er litt stemning av det så kanskje det må bli litt fleire.

Ha ei strålande veke!

1 kommentar:

todsshoesstores sa...

We must wear athletic shoes at any moment,Discount Belstaff Jackets no matter operating, shopping with close friends or even stay in your house.Onitsuka Tiger ultimate 81 Definitely the footwear will be seen unclean things like particles, sweat,Hogan Sale and some uncomfortable materials. Onitsuka tiger shoes come in our eye and turn popular by many people.